ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ


Ειδικευόμαστε στη συμβουλευτική, τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη έντυπων και ψηφιακών εφαρμογών. Απευθυνόμενοι σε ατομικές ή νεοφυείς επιχειρήσεις έως και πολυεθνικούς οργανισμούς, μετουσιώνουμε πρωτότυπες ιδέες σε συνεχώς-αναπτυσσόμενα καινοτόμα συστήματα, καλύπτοντας όλο το φάσμα της οπτικής επικοινωνίας. Οι υπηρεσίες μας συμπεριλαμβάνουν την ονοματοδοσία, τον σχεδιασμό λογοτύπου, την ανάπτυξη εταιρικής ταυτότητας, τον σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδων, τη δημιουργία εφαρμογών για έξυπνες συσκευές, καθώς και τον σχεδιασμό γραφικών χώρου.

ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ


Χρησιμοποιούμε τη δημιουργική μας ενέργεια για να μεταμορφώσουμε/αποτυπώσουμε τις ιδέες μας για την επιχείρηση σας σε σχέδια, εικόνες και συστήματα οπτικής επικοινωνίας που ξεχωρίζουν. Ακούμε με προσοχή, ερευνούμε συστηματικά, ανταλλάσσουμε σκέψεις και αξιολογούμε σε κάθε στάδιο. Οργανώνουμε, σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε, υλοποιούμε και πάντοτε ανταποκρινόμαστε με συνέπεια. Δείτε τα έργα μας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ


Μας αρέσει να δημιουργούμε εμπειρίες μέσα από την επικοινωνία. Δουλεύουμε σκληρά, αλλά κυρίως «έξυπνα». Ενθαρρύνουμε τη συνεργασία. Η μεθοδολογία μας  εμπλέκει ενεργητικά όλες τις πλευρές από την αρχή έως το τέλος κάθε έργου. Θέλουμε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν ολόκληρη τη διαδικασία της δημιουργίας ενός ισχυρού, αξιόπιστου και καινοτόμου brand, συμβάλλοντας στην στοχευμένη ανάπτυξη της επιχείρησής τους. Γνωρίστε μας!

ΠΟΤΕ;


Πιστεύουμε στους ανθρώπους και στη δύναμη των brands. Τα σπουδαιότερα προϊόντα οπτικής επικοινωνίας και διαφήμισης είναι αυτά που διεγείρουν/διακινούν τα ανθρώπινα συναισθήματα. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι η κατάλληλη στιγμή για να επενδύσετε στο μέλλον, και να μεταμορφώσετε την εικόνα και την προσωπικότητά της επιχείρησης σας. Συνδεθείτε με το κοινό σας, προσφέροντας συναρπαστικές εμπειρίες. Προσθέστε απαράμιλλη αξία στην επιτυχία της επιχείρησής σας, μέσω των υπηρεσιών μας.