ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ

Δημιουργούμε ισχυρά εμπορικά σήματα που μένουν ανεξίτηλα στην μνήμη. Είμαστε πλάι στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις που αναζητούν το κατάλληλο όνομα για την εταιρεία ή το προϊόν τους. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αναδείξετε την προσωπική ή την εταιρική σας ταυτότητα μέσω της σύλληψης ενός ξεχωριστού ονόματος, με το οποίο οι άνθρωποι θα αλληλεπιδρούν και θα θυμούνται. Γνωρίστε την μεθοδολογία μας και αποκτήστε ένα διακριτό όνομα για την επιχείρησή σας.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ

Είναι το σημείο αναφοράς της οπτικής ταυτότητας μιας επιχείρησης. Αποτελεί το πολυτιμότερο στοιχείο της εταιρικής επικοινωνίας μιας επιχείρησης, καθώς αντιπροσωπεύει την εικόνα της και αποτυπώνει/αποκρυσταλλώνει την αξία της. Με βαθιά κατανόηση και εξειδίκευση στη δημιουργία λογοτύπου, σχεδιάζουμε και προσφέρουμε πρωτότυπες, διαχρονικές και εξατομικευμένες λύσεις για το σήμα-κατατεθέν της επιχείρησης σας.

BRANDING DESIGN

Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε οπτικά συστήματα επικοινωνίας, με μοναδικό, διαχρονικό και διακριτό χαρακτήρα. Από την ανανέωση της εμπορικής σας επωνυμίας, έως και την πρωτότυπη δημιουργία νέας οπτικής ταυτότητας, στην hello! παρέχουμε την ονομασία, το λογότυπο και την πλήρη εταιρική ταυτότητα, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ισχυροποίηση της εικόνας της επιχείρησής σας, τόσο στα έντυπα όσο και τα ηλεκτρονικά μέσα.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Εστιάζουμε στην ισχυροποίηση της διαδικτυακής σας παρουσίας, δίνοντας έμφαση στον κατάλληλο και εξειδικευμένο σχεδιασμό και προγραμματισμό του ιστότοπού σας, είτε πρόκειται για την κατασκευή ενός ηλεκτρονικού κατάστηματος (e-shop), είτε για την υλοποίηση ενός διαδικτυακού χώρου παρουσίασης και προσφοράς υπηρεσίων. Διαθέτουμε πλούσια εμπειρία στα Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου και προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις ανάπτυξης και ενσωμάτωσης front & back end στην ιστοσελίδα σας. Εμπιστευθείτε το ψηφιακό μέλλον της επιχείρησής σας στην hello!

FRONT END DEVELOPMENT

Αυτό είναι το τμήμα του ιστοτόπου που μπορείτε να δείτε και να αλληλοεπιδράσετε στην οθόνη του Η/Υ, του smartphone ή του tablet σας. Το front end development αποτελείται από δύο μέρη: το σχεδιασμό και την ανάπτυξη. Μας εξιτάρει ο εξατομικευμένος σχεδιασμός και εργαζόμαστε με όλα τα πλαίσια που χρησιμοποιούν κώδικα, όπως: HTML, CSS, JavaScript, jQuery. Προσαρμόζουμε και εξατομικεύουμε τον σχεδιασμό μας στα δεδομένα σας. Εργαζόμαστε μεθοδικά στην απόδοση και την ανάπτυξη των εφαρμογών του ιστοτόπου σας, σε όλα τα σημεία συμφόρησης, ώστε όλα να λειτουργούν πιο γρήγορα και πιο ομαλά.

SEO

Θέλετε να αναπτυχθείτε οργανικά και να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε αναζητήσεις στη Google; Στη hello! προσφέρουμε διαφορετικές λύσεις για τη λήψη  βέλτιστων αποτελεσμάτων στις σελίδες σας. Προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι το περιεχόμενό σας είναι άρτια δομημένο και συμμορφωμένο με τις σωστές πρακτικές, που συμβαδίζουν με τις απαιτήσεις κάθε μηχανής αναζήτησης,  εξετάζουμε αναλυτικά ένα εύρος παραμέτρων, όπως είναι η ταχύτητα σελίδας / διακομιστή, η ανάλυση λέξεων-κλειδιών, οι διπλότυποι έλεγχοι περιεχομένου, η ανάλυση backlink, η βελτιστοποίηση περιεχομένου, καθώς και  η επίλυση τεχνικών προβλημάτων και η αποτελεσματική αρχιτεκτονική δόμηση html. Ανυπομονούμε να εργαστούμε για το επόμενο ή το τρέχον έργο σας.

NATIVE/HYBRID MOBILE APPLICATION DEVELOPMENT

Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε έξυπνες και εξατομικευμένες λύσεις, υλοποιώντας εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα και φορητές συσκευές σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σας. Έχουμε στη διάθεσή μας όλα τα απαραίτητα εργαλεία, προκειμένου να διαμορφώσουμε την εφαρμογή σας και να την εντάξουμε στα ηλεκτρονικά καταστήματα της Apple και της Google. Ανυπομονούμε να είμαστε μέρος αυτού του ταξιδιού.

ΣΗΜΑΝΣΗ & ΓΡΑΦΙΚΑ ΧΩΡΟΥ

Μας ενθουσιάζει η ιδέα της δημιουργίας εμπειριών που συνδέουν τους ανθρώπους με τον χώρο. Τα γραφικά χώρου εναρμονίζονται με διαφορετικούς κλάδους σχεδιασμού (αρχιτεκτονική/ τοπίου, διακόσμηση εσωτερικών χώρων, βιομηχανικός σχεδιασμός, κ.α.) και αποτυπώνουν τις οπτικές πτυχές της χωρικής ανίχνευσης (σήμανση), ταυτότητας  και πληροφοριών. Είτε πρόκειται για καφέ, μπαρ, εστιατόριο, διαμέρισμα Airbnb, συγκρότημα κατοικιών, ξενοδοχείο, χώρους γραφείων ή ακόμα και για το ίδιο σας το σπίτι, στη hello! αναλαμβάνουμε τη σχεδίαση της σήμανσης και των επιγραφών και δημιουργούμε μοναδικά γραφικά χώρου, που αποτυπώνονται σε υψηλής ποιότητας αυτοκόλλητη ταπετσαρία.

SOCIAL MEDIA

Τα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, etc.) είναι μέρος της καθημερινότητας όλων μας και συνεχώς επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις επικοινωνούν με τους καταναλωτές. Η ισχυρή παρουσία & η προβολή μιας επιχείρησης στα social media είναι στις μέρες μας πιθανά το πιο κατάλληλο μέσο προώθησης των υπηρεσιών της. Τα κοινωνικά δίκτυα δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να μάθουν τη γνώμη των χρηστών για τη μάρκα και τα προϊόντα τους, ώστε να βελτιώσουν την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών, να προσαρμοστούν στις προτιμήσεις των καταναλωτών, να ακούσουν τι λέγεται συγκριτικά για τους ανταγωνιστές τους και να προσελκύσουν με ενέργειες μέσα από τα κοινωνικά μέσα περισσότερους πελάτες. Στη hello αναλαμβάνουμε το λανσάρισμα της επιχείρησης σας ή του προϊόντος σας και διασφαλίζουμε την επιτυχημένη σας παρουσία στο διαδικτυακό κόσμο.